Slootjesdag

Home » Slootjesdag

Van 11 t/m 13 juni 2021 vinden de jaarlijkse IVN Slootjesdagen plaats. Er valt weer van alles te beleven rondom de sloten in jullie omgeving. Willen jullie slootjesonderzoek doen met de klas? Vul dan hier jullie gegevens in en ontvang de link naar een gratis lespakket! 

En reserveer bij ons een waterdiertjespakket! Dan zijn jullie er helemaal klaar voor.

Vragen over dit bericht?

Contactformulier

Meer nieuws

Op de hoogte blijven van de nieuwste activiteiten en het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Deze verschijnt vier keer per jaar.

De komende maand gaan 40 schoolklassen uit het werkgebied van Vereniging Noardlike Fryske Wâlden de boer op.

Vrijdag 4 november hielpen groep 6, 7 en 8 van de Master Frankeskoalle uit Earnewâld met onderhoudswerk in Nationaal Park De Alde Feanen tijdens de Natuurwerkdag Junior.

Op 5 oktober werd de kinderboekenweek feestelijk geopend door de wethouders van Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Wethouder Tjibbe Brinkman en Tytsy Willemsma lezen de kleuters het Fries boek 'Ik hâld fan pod' voor.

Groep 7 van ‘t Holdernest in Harkema heeft de afgelopen weken onderzocht hoe het gaat met de biodiversiteit in eigen omgeving.

De eerste bramen van het seizoen zijn aangeboden aan Oege Hiddema, de stille drijvende kracht achter het succesvolle lesprogramma ‘Takomst foar in unyk lânskip’.

Naar nieuwsoverzicht