Vraag gratis het KidsGea jeugdblad aan voor jouw klas!

Home » Vraag gratis het KidsGea jeugdblad aan voor jouw klas!

Speciaal voor jonge natuurliefhebbers! Afgestemd op het seizoen maakt It Fryske Gea elk jaar twee speciale uitgaven van hun jeugdblad, de KidsGea! Deze zit boordevol leuke weetjes, natuuropdrachten én activiteiten voor kinderen om eropuit te gaan.

De jeugd is de toekomst wordt wel eens gezegd. Van de natuur houden, genieten en ervoor zorgen, dat kan je niet vroeg genoeg leren en ervaren vindt It Fryske Gea. En omdat NME-centrum Pingo & Pet samenwerkt met It Fryske Gea, kunnen jullie de KidsGea gratis aanvragen!

Ga met de opdrachten aan de slag in de klas of rondom school. Daarna kunnen de kinderen het blad meenemen naar huis om daar ook hun heit, mem, broers en zussen te inspireren!

Vragen over dit bericht?

Contactformulier

Meer nieuws

Op donderdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid! Om hier aandacht aan te geven, hebben alle scholen twee Friese exemplaren van het boek 'Dit was de plastic tijd' gekregen. Hierbij zijn twee lesbrieven beschikbaar; een Friese en een Nederlandse. Die kun je hier downloaden.

Op 9 september gaven wethouder Jelle Boerema van Achtkarspelen en voorzitter van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden Albert van der Ploeg het startsein van het lesprogramma ‘Takomst foar in unyk Lânskip’.

Op de hoogte blijven van de nieuwste activiteiten en het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Deze verschijnt vier keer per jaar.

Survival schoolreisje in National Park de Alde Feanen

Voor alle juffen en meesters: dinsdag 13 april is het Nationale Buitenlesdag! Wat is er nu leuker dan met de kinderen erop uit trekken, het veld in. Insecten bestuderen, vogels spotten en uitzoeken wat er allemaal groeit en bloeit. Doe je ook mee met je klas?

Op 5 oktober werd de kinderboekenweek feestelijk geopend door de wethouders van Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Wethouder Tjibbe Brinkman en Tytsy Willemsma lezen de kleuters het Fries boek 'Ik hâld fan pod' voor.

Naar nieuwsoverzicht