Activiteit

Uilenballen pluizen in de klas

Gastles
  • Groep 5 & 6
  • Groep 7 & 8

Inhoud:

Het is weer tijd om te pluizen! Doe je mee met de klas?

Jullie krijgen 1 week een leskist op school met alle benodigdheden voor een leuke les uilenballenpluizen! Er wordt een digitale nieuwsbrief mee gestuurd met achtergrond informatie, opdrachten en leuke filmpjes. Je kan dus zelf invulling geven aan deze les op een moment waarop het jullie het beste past.

Fokje laat de kinderen middels een kort filmpje zien wat het braakballenpluizen inhoudt. En natuurlijk gaan de kinderen zelf ook braakballen pluizen. Wat heeft de uil allemaal gegeten? Dat gaan ze nu ontdekken!

Begeleiding:

Helaas is het dit jaar niet mogelijk om met een gids te gaan braakballen pluizen. We zijn erg blij met onze enthousiaste vrijwilligers die normaal gesprokken deze lessen verzorgen. We willen hun niet het risico laten lopen om besmet te raken met het Corona virus.

Vragen?

Heb je specifieke vragen over de tijd of inhoud? Neem dan contact met ons op.

Vragen over deze activiteit?

Neem contact op

Kosten

Kosten per kind € 1

Reserveren

Er zijn op dit moment geen data beschikbaar.

Meer activiteiten

Herfstwandeling Park Vijversburg

  • Groep 1 & 2
Onder begeleiding van twee ervaren gidsen ontdekken de kinderen de natuurschatten van Park Vijversburg.
Bekijken

Paddenstoelen in de klas

  • Groep 5 & 6
  • Groep 7 & 8
Paddenstoelen horen bij de herfst. Ze hebben iets mysterieus. Door zelf paddenstoelen te kweken in de klas is het mogelijk om de ontwikkeling en de groei van de paddenstoel te volgen. Heel fascinerend en leerzaam! ...
Bekijken

Uilenballen pluizen in de klas

  • Groep 5 & 6
  • Groep 7 & 8
Jullie krijgen 1 week een leskist op school met alle benodigdheden voor een leuke les uilenballenpluizen! Er wordt een digitale nieuwsbrief mee gestuurd met achtergrond informatie, opdrachten en leuke filmpjes. ...
Bekijken