Living Lab Binnenbos, scholen gezocht!

Home » Living Lab Binnenbos, scholen gezocht!

Gezocht: 20 basisscholen die meedoen met het Living Lab BinnenBos!

Alle scholen groen: IVN Natuureducatie is samen met Royal Lemkes en Presikhaaf Schoolmeubelen het initiatief gestart om de schoollokalen in Nederland te vergroenen en daarmee het binnenklimaat te verbeteren. Maar dat niet alleen; een groen klaslokaal verhoogt de concentratie en de leerlingen vinden het klaslokaal een stuk gezelliger. Want wie wil er nu niet graag werken in een echt ‘binnenbos’? Om het Living Lab BinnenBos verder te ontwikkelen en te testen, zoeken ze 20 scholen die het klaslokaal van groep 5/6 op een leerzame manier willen vergroenen en de aanpak samen met hun verder te ontwikkelen.

Iets voor jullie?! Meer informatie en een aanmeldformulier voor het Living Lab vind je hier; https://www.ivn.nl/livinglabbinnenbos.

Vragen over dit bericht?


Meer nieuws

Voor alle juffen en meesters: dinsdag 13 april is het Nationale Buitenlesdag! Wat is er nu leuker dan met de kinderen erop uit trekken, het veld in. Insecten bestuderen, vogels spotten en uitzoeken wat er allemaal groeit en bloeit. Doe je ook mee met je klas?

Survival schoolreisje in National Park de Alde Feanen

Op maandag 28 september kregen de kinderen van CBS De Arke uit Burgum bij boer Jan Zeinstra in Noardburgum extra hulp met het snoeien van wethouder Max de Haan.

Naar nieuwsoverzicht