doorzoek de site
 

Nieuws


Nieuws

10 maart

Kootstertille ruimt op

De drie scholen in Kootstertille hebben vrijdag 7 maart flink meegedaan om Kootstertille van zwerfafval te ontdoen. Zo'n 130 leerlingen zijn het hele dorp rond geweest. Het opruimmateriaal werd geleverd door de gemeente en deze heeft het afval ook afgevoerd. De leerlingen kregen als dank voor hun inspanningen een hippe douchetimer.

Plaatselijk belang heeft de week daarvoor bij de hege bult afval geruimd. Het resultaat van deze actie was behoorlijk! in totaal zijn meer dan 70 zakken zwerfvuil opgehaald.

 

Rondom de Survivalrun in Kootstertille is een speciale actie opgezet om het dorp en de omgeving schoon te maken voor de paar duizend bezoekers van het evenement.

 

Ze liepen hierbij vooruit op de jaarlijkse himmelwike, die de eerste week van april gehouden wordt voor alle andere scholen in de gemeente.

Op de landelijke opschoondag op 29 maart nodigen we alle plaatselijk belangen, verenigingen en vrijwilligers op om hun omgeving schoon te maken. Hiervoor stelt de gemeente materiaal beschikbaar. Opgave kan via het contactformulier.

de buitendienst haalde behoorlijk wat afval op

terug naar nieuwsoverzicht
Speuren naar nieuws op een weidevogeldag...

Andere nieuwtjes