doorzoek de site
 

Nieuws


Nieuws

16 juni

Aanbod Kruidhof en museum

Aanbod
Wij nodigen u van harte uit om met de kinderen onze musea in 2016 of 2017 te bezoeken. In samenwerking met Veenstra Reizen Buitenpost kunnen wij u daarvoor een speciaal tarief van € 6,00 per persoon inclusief vervoer vanaf de school tot aan de deur van onze musea en terug naar school aanbieden. (Hiervoor geldt een minimum van 35 betalende personen. U kunt dan beide musea bezoeken. Docenten en begeleiders (één begeleider per 5 kinderen) mogen gratis mee naar binnen en betalen alleen de vervoerskosten van € 5,00 p.p. bij gebruik van dit aanbod.

Indien u met eigen vervoer komt geldt een tarief van € 1,00 per kind. Docenten en begeleiders (één per 5 kinderen) hebben gratis toegang.  

Routes door de tuin
Om uw bezoek nog levendiger te maken kunt u gebruik maken van de speciale kinderroutes die wij hebben gemaakt. Er zijn twee gratis routes beschikbaar die gemaakt zijn door Markant Friesland. (www.markantfriesland.nl)Deze routes kunt u zelfstandig met de kinderen lopen. Hiervoor moet u ongeveer een uur uittrekken.

Reserveren
Mocht u interesse hebben om met uw school De Kruidhof en het IJstijdenmuseum te bezoeken dan kunt u contact opnemen via . Wilt u gebruik maken van vervoer dan kunt u rechtsreeks boeken via . Botanische Tuin De Kruidhof en het IJstijdenmuseum vindt u in Buitenpost aan de Schoolstraat 29. Wij zijn geopend van medio april tot medio oktober. Meer informatie over onze musea vindt u op www.dekruidhof.nl en www.ijstijdenmuseum.nl.


Wij horen graag van uw hoe u uw museumbezoek heeft ervaren en of u tips of suggesties heeft om ons aanbod beter op uw onderwijs te laten aansluiten. U kunt hiervoor contact opnemen met Karin Hoogterp, coördinator De Kruidhof via of met Henk van den Broek, voorzitter IJstijdenmuseum via . Bellen kan ook (0511) 541 253.

Graag tot ziens!

Jan Willem Zwart, directeur De Kruidhof

Henk van den Broek, voorzitter IJstijdenmuseum

Sije Veenstra, directeur Veenstra Reizen


terug naar nieuwsoverzicht
Speuren naar nieuws op een weidevogeldag...

Andere nieuwtjes